Menu

Kialakulása, múltja és jelene

GNM, Újmedicina, Germány Gyógytudomány, Hamer féle medicina, és hasonló kifejezések. De hogy is van ez?

Tovább a blogbejegyzésekhez Tovább a szakmai oldalra


Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a www.gnm-info.hu  (mára www.germangyogytudomany.hu) oldalt kizárólag a tényszerű adatok közlése céljából üzemeltetjük. Mivel az elmúlt 30 évben történtekről semmit sem tudósított a magyar sajtó, minden bizonnyal a magyar média és hatóságok is részt vesznek Dr. Hamer elleni bojkott terrorjában. Mi ezekkel az információkkal szeretnénk hozzásegíteni a magyar olvasókat is ahhoz, hogy az összefüggésekről és eseményekről folyamatosan tájékozódhassanak. Dr. Hamert hosszú évek meghiúsult küzdelme vezette ahhoz a módszerhez, ahogyan ma a Germán Gyógytudományt® igyekszik integrálni a társadalmi valóságba. Dr. Hamer írásait nem azért tesszük közzé, hogy bizonyos népcsoportot vagy embereket diszkrimináljunk, hanem azért, hogy később ne érjen senkit sem az a vád, hogy senki nem tudósított erről semmit. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy Dr. Hamer leveleiben szintén tényszerű adatokat közöl, melyeket bármikor alá tud támasztani. 

Az Új Medicinával Dr. Hamer minden idők legnagyobb forradalmát indította el az egészségügyben

Mint ahogyan a germangyogytudomany.hu oldalon írtuk, Magyarországon a Germán Új Medicina vagy új nevén Germán Gyógytudomány® esetében a 2011. február 28-i nap mérföldkőnek számít. Hamer doktorral virtuálisan találkozhattunk! Az ő szellemében, az ő tanításai alapján tartott 7 napos szemináriumot Helmut Pilhar, a Sandefjordi Egyetem docense. Nyitott kérdésekre kaptunk választ, és ezekkel a sorokkal, Dr. Hamer életútjának, a mai napig tartó üldöztetésének és Helmut Pilhar kislánya kálváriájának részletesebb leírásával most a mélyebb megértést szeretnénk elősegíteni, érdemes elgondolkodni rajta.

Tudományos weboldal

german

Legújabb

blogbejegyzés

Sep 08, 2018

Helmut Pilhar élő adásai a facebookon

 

Kedves Germánosok!

Figyelmetekbe ajánlom Helmut Pilhart élő adásban a facebookon, ahol bár németül, de minden kérdésre választ kaphattok tőle.

Helmut Pilhar óriási tapasztalatot szerzett Dr. Hamer mellett. Életcélja, hogy minél több embernek át tudja adni ezt a csodálatos természettudományt. Mi is az a természettörvény? Például az a kijelentés, hogy mindenkinek van egy anyja és egy apja. Bármelyik soron következő eseten reprodukálható, prognosztizálható, összehasonlítható.

Read more
Aug 29, 2018

„Germános” gondolatok

Kezdetben vala az ige, vagyis a gondolat. Azt a gondolatot vajon ki sugallja nekünk? Létezik-e rajtunk „kívül” valami más, amit emberi ésszel fel nem foghatunk?

Tulajdonképpen hogy működik a gondolat – mi gondolkodunk vagy gondolkodnak helyettünk, vagyis gondolkodtatnak-e minket? Vajon az, amit teszünk, azt valóban mi tesszük-e?

Read more
Feb 10, 2016

Close